Class Schedule  

Sumter Central High School

Bell Schedule

2016-2017

Breakfast        7:15-7:40

School Starts    7:45a.m.

School Ends      3:00p.m.

Homeroom       7:45 - 8:00 

Tardy     7:46a.m.             Students who are tardy must be signed in by parent

1st Period         8:05 - 8:55         50min

2nd Period       9:00 - 9:50          50min

3rd Period      9:55 - 10:45         50min

4th Period    10:50 - 11:40         50min          11:25 - 11:45 (Mrs. Lewis - Lunch)

5th Period    11:45 -1:05

                      1st Wave F hall, Johnson                    11:45 - 12:09

                      2nd Wave E hall, Jackson                   12:12 - 12:36

                      3rd Wave D hall, Gym, ROTC           12:39 - 1:05

6th Period       1:10-2:00          50min

7th Period       2:05-2:55          50min

Car riders / pick-ups are dismissed at 2:55

First bus load only 3:00

Second bus load  & All Teachers dismissed at 3:15